欢迎访问四川成人高考网!本网站仅为四川成人高考考生提供四川成考专升本、高起专、高起本报名咨询以及成考考前辅导服务,官方信息以四川省教育考试院www.sceea.cn为准。
  • 咨询电话:023-68611050
城市:
成考系统:

关注公众号

服务时间08:00-24:00

微信公众号

考生交流群

免费课程/题库

微信扫一扫

所在位置:四川成人高考 > 试题题库 > 高起本 > 四川成人高考高起点英语模拟题及答案(8)

四川成人高考高起点英语模拟题及答案(8)

分享圈:你录取了吗?>>>
2022-05-24 17:07:44 来源:四川成人高考
四川成考视频号
2022-05-24 17:07:44   来源:四川成人高考    点击: 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注
作者:李老师
四川成考网整理高起点英语复习资料。

( )6. The girl cried out: “I ________ go out today.”

A. had better not to B. had rather not

C. would rather not to D. would rather not

( )7. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

( )8. She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

A. whom B. where C. which D. while

( )9. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

A. had met B. have met C. met D. meet

( )10. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

( )11. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

A. learn B. to learn C. learned D. learning

( )12.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

( )13. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.

A. message B. letter C. sentence D. notice

( )14. _______, Mother will wait for him to have dinner together.

A. However late is he B. However he is late

C. However is he late D. However late he is

( )15. Alice, why didn‘t you come yesterday?

I , but I had an unexpected visitor.

A. had B. would C. was going to D. did

( )16.—Who is Jerry Cooper?

— _______? I saw you shaking hands with him at the meeting.

A. Don‘t you meet him yet B. Hadn’t you met him yet

C. Didn‘t you meet him yet D. Haven’t you met him yet

( )17. We agreed ________ here but so far she hasn‘t turned up yet.

A. having met B. meeting C. to meet D. to have met

( )18. What did you think of her speech?

She _______for one hour but didn‘t _______ much.

A. spoke; speak B. spoke; say C. said; speak D. said; say

( )19. After living in Paris for fifty years he returned to the small town _______ he grew

up as a child.

A. which B. where C. that D. when

( )20. As she _______ the newspaper, Granny ________ asleep.

A. read; was falling B. was reading; fell

C. was reading; was falling D. read; fell

( )21. How beautifully she sings! I have never heard ________.

A. the better voice B. a good voice

C. the best voice D. a better voice

( )22. Wait till you are more ________. It‘s better to be sure than sorry.

A. inspired B. satisfied C. calm D. certain

( )23.—Hi, Tracy, you look tired.

—I am tired. I _______ the living room all day.

A. painted B. had painted C. have been painting D. have painted

( )24.—How was your recent visit to Qingdao?

—It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside.

A. few last sunny B. last few sunny

C. last sunny few D. few sunny last

( )25. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time.

A. has worked B. was working C. had been working D. had worked

( )26.—When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.

—They _______ be ready by 12:00.

A. can B. should C. might D. need

( )27. Yesterday Alice ________ a wallet on her way to school.

A. picked up B. picked out C. throw away D. kick away

( )28. While standing there, the nice girl found the stranger‘s eyes _______ her.

A. fixed up B. looked at C. stared at D. glared at

( )29. _______ we‘ll go camping tomorrow depends on the weather.

A. If B. Whether C. That D. Where

( )30. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

A. add B. add to C. add up to D. add up

参考答案:

6.D 7.A 8.D 9.B 10.B 11.B 12.D 13.A 14.D 15.C 16.D 17.C 18.B

19.B 20.B 21.D 22.D 23.C 24.B 25.B 26.B 27.A 28.C 29.B 30.A

以上就是四川成人高考高起点英语模拟题及答案(8)的相关内容,考生如果想获取更多关于四川颍州区成考信息,如成考答疑、报考指南、报名时间、报考条件、考试科目、招生简章、成考院校、报名入口、成绩查询、历年真题、备考资料等,敬请关注四川成考网。

成考倒计时

264

成人高考考前辅导资格申请

提交申请 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 四川成人高考 [http://www.ckw.sc.cn/]
本文关键词: 四川成人高考高起点英语  
本文地址:http://www.ckw.sc.cn/show-891-10723-1.html

四川成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:四川成人高考高起点英语模拟题及答案(7)

下一篇:四川成人高考高起点《物理》单选题及答案(1)

四川成人高考提升便捷服务

【23年成考备考现在开始!】

距2023四川成考考试时间:剩

10/28/2023

四川成考录取查询 四川成考录取分数线

【考生们抓紧时间!】

成考论坛

查看更多

四川考生在线服务

专升本咨询

高起专/本咨询

学校专业咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

报名入口

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部